Nå er det jammen snart cupfinale

Det blir veldig spennende…

I det siste har jeg…

deltatt i NOAHs fakkeltog mot pels sammen med en hel drøss andre mennesker.

2014-11-08 18.44.31Blant annet denne fine gjengen som jeg gikk sammen med. Her er jeg BAK kameraet. Jeg synes fakkeltog MOT pels er en veldig viktig sak, og stiller gjerne opp igjen neste år. Vi gir oss nemlig ikke.

2014-11-14 22.08.49

Ellers har jeg vært på en jobb på Gardermoen sammen med Torgeir og Eva Iselinn Erichsen. Hun vikarierte for Maria her forleden. Supersporty av henne å steppe inn på veldig kort varsel. Her er et bilde av oss som viser at hodene våre har helt forskjellig størrelse.

2014-11-19 22.09.48

I går var jeg på jobb i Sandefjord sammen med Maria og Lars. De hadde aldri spilt sammen før, men det funka som ei kule. Og alle på festen vi spilte på var veldig godt fornøyde. Vi var rett og slett et supert team. Som du ser, strålte Maria som aldri før denne kvelden.

2014-11-18 19.47.40

Til helga er det cupfinale mellom Molde og Odd. Da fylles Oslo av feststemte kjentfolk, og vi gleder oss noe veldig. Lita skal nok gå rundt i Oslo med den nye MFK-genseren sin som mutter’n har strikka.

Uheldigvis har jeg en spillejobb i Kristiansund på lørdag. Jeg trives i grunn godt i Kristiansund. Men noe sier meg at jeg kommer til å ha fryktelig hjemlengsel til Oslo. Også går det ingen fly fra Kristiansund til Oslo før MIDT i cupfinalen. Litt kjedelig spør du meg. Men det har jo sine fordeler også. Jeg slipper å røle rundt i Oslo og pådra meg hodepine og det som verre er. Jeg får meg en tur hjem til nordvestlandet, og får besøkt min søster og min bestemor etc… Jaaada. Det blir fint å komme seg bort litt…

Har du enda ikke hørt cupfinale-låta til Molde? Ta en titt HER da, vel.
Heia Molde!