Bare meg

Henning som solist

henningkonferansierJeg kan engasjeres som solist til en konsert med storband, korps, janitsjarorkester eller kor. Det er utfordrende og gøy å synge ting som ligger utenfor mitt standardreportoar. Det er dessuten spennende å bli kjent med nye mennesker som deler min entusiasme for musikk. Jeg er klar for det meste når det gjelder sjangre. Jeg er veldig glad i å synge pop, rock, jazz eller soul. Ellers er jeg åpen for det meste.

 

Konferansier

176800_10150476902065327_628069_o Jeg gjør gjerne konferansierjobber alene. Jeg binder det hele sammen med musikalske og humoristiske innslag. Jeg har stor suksess med å for eksempel synge menyen. Det blir gjerne spontant, og ganske morsomt. Ellers er humoren min tørrere enn hvitvin som er tørr. Jeg tar gjerne et møte i forkant for å diskutere kjøreplan og selve oppbyggingen av min rolle som konferansier.

 

Skuespiller

1069138_369349019859085_1856242056_nI fjor fikk jeg prøve meg skikkelig som skuespiller på Prøysenhuset og Prøysenfestivalen 2013. Jeg var selveste «Mikkel Rev», som er sirkusdirektøren i Alf Prøysens «Sirkus Mikkelikski». Dette var kjempegøy, og ga mersmak. I 2010 ble jeg invitert til å være med i Strynrevyen; «Sommargale Stryn – i sokka og sandala». Vi fikk strålende kritikker.

Å være skuespiller er litt av en opplevelse. Du må ikke nøle med å kontakte meg hvis du har tenkt å sette opp en revy eller et morsomt skuespill. Det må kanskje nevnes at jeg nok passer best i en morsom rolle. Jeg har også erfaring som «dubber» av tegnefilmer, og kan tenke meg å jobbe mer med det. Har du/dere behov for å sette en stemme til en logofigur, en firmasang eller kanskje stemme til en reklamesnutt, prisutdeling eller annet? Jeg er klar som et egg!