Henning Strandens Minitrio

Henning Strandens minitrio Jenny Moe

Vi har gjort alt fra konserter på festivaler, eller kafeer og klubber til ulike events. Og vi har spilt i private lag, til og med bryllup.

Minitrio bør helst oppleves i en bolk. Da kan vi dra publikum opp og ned i mange forskjellige stemninger. Vi er litt berg-og-dal-bane, men den oppmerksomme lytter drar det lengste strået.

Vi beveger oss i halsbrekkende versjoner av kjente sanger du aldri trodde fantes. Vi kaller det «Sanger som ikke passer» – en slags arbeidstittel, men den sier mye. Det er en morsom effekt når for eksempel Guro synger typisk mannesanger. Ellers er det mye musikalsk humor – og selvfølgelig parodier av undertegnede.

Men så har vi også en kjempefin kombi. Vi kan lage ren barneunderholdning på dagen og spille for voksne på kvelden. Det gjorde vi for eksempel under Ciderfestivalen i Hardanger.

Vi har turnert mye rundt i landet i regi av Rikskonsertene på skoler og barnehager, der en av forestillingene er «Minikongen og tonene som forsvant». Vi engasjerer barna inn i forestillingen og lager sanger om morsomme temaer.

Referanser:

«Veldig god respons. Faktisk så god at jeg lurer på å få dem inn som tradisjon.

Henning & co er profesjonelle til fingerspissene og jeg synes at de har et meget godt og balansert konsept mellom jul/humor/seriøsitet/musikalitet.

De klarer å ivaretatt en fin egenart og integritet. 10/10 fra meg.»

 – Herman Jørgensen, GAC Norway AS

 

«Vil takke for et flott musikalsk innslag med Henning Strandens minitrio på vår ledersamling 4. juni. Alt fungerte veldig fint, og vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra deltagerne.

 Vi vil gjerne benytte dem også ved senere anledninger.»

Hanne Vandraas, Ringsaker kommune

«Det var en storarta opplevelse, og en stor overraskelse for publikum som var totalt ukjent med Henning og Co.»

Per Øyvind Helle, Tempokonferansen 2012, Florø

 

«Det ble ei bra helg totalt! Hyggelige folk i denne Minitrioen. Og publikum var storfornøyde med underholdningen – både de små og de store.»

Marit Buttingsrud, leder, Ciderfestivalen i Hardanger

 

«Tusen takk for i går, det var helt fantastisk etter vår mening. Stemningen var helt upåklagelig – de gjorde sterkt inntrykk Det blir nok flere bookinger fra KM, så da snakkes vi igjen ved neste korsvei.»

 – Bente Hagen, Management Assistant, Kongsberg Maritime AS