Kontakt

logoDet er en fryd å jobbe med så mye talent som Hr. Stranden besitter. Og det byr på stadig nye muligheter – og overraskelser. Vi har jobbet sammen i flere år, men siden starten av året 2012 ble det på total booking- og managementbasis. Det er spennende å oppdage hvor mange sider Henning har som artist. Tror ikke han helt vet selv hvor langt det kan dras – det skal vi jobbe for å hele tiden utvikle. Enten som soloartist eller sammen med andre dyktige artister. Vi kan med sikkerhet si til alle som ønske å engasjere Henning Stranden – man vil få en artist som til de grader er til stede når scenen er klar og showtime-signalet blinker.

Ring oss gjerne for en hyggelig prat eller send oss en epost som forklarer litt om ønske, anledningen, sted, dato, ca antall personer og evt. tema.

Tlf: 40 10 60 00.

I tillegg til å være manager til Henning Stranden har Musikk & Artist Formidleren under mottoet ”Rett artist til rett arrangement!” 25 års erfaring med å sette sammen underholdningspakker til ulike anledninger. Det finnes jo så uendelige mange muligheter!

Les mer om oss på vår hjemmeside: www.formidleren.no