Meg, Tom og Bjarne

henningtombjarne

 

Jeg er godt vant til å opptre sammen med Tom Hugo og Bjarne fra RadioJam. Jeg ble kjent med disse guttene da jeg bodde og studerte i Kristiansand. Siden har vi stått på forskjellige scener sammen. De har en sterk musikalitet og det samspillet vi har utviklet gjennom utallige jobber sammen, går nesten på autopilot. Vi kjenner hverandre ut og inn og kan derfor raskt tilpasse oss de ulike anledningene vi spiller for.

Det hender også at jeg synger med den utvidede besetningen til RadioJam. Da er Stein Roger Sordal og Tommy Jacksonville også med. Vi har gjort flere spillejobber med stor suksess. RadioJam er et av Norges beste partyband.

«Det er på mange måter Tom Hugo og Bjarne fra partybandet Radiojam, som tok Hennings karriere videre, spesielt etter den første Beat for Beat -opptredenen. Da ble det enda mer etterspørsel og fart i eventjobbene. De tre musikervennene presenterer en helstøpt pakke fra scenen som bekrefter at de vet hva et show skal inneholde. Tom og Bjarne har funnet den rette balansen med Henning som soloartisten, som likevel viser en helhet. De kan sjonglere og hele tiden tilpasse showet anledningen. Det vitner om erfaring og teft. At de nesten har en synkron sans for humor, legger jo heller ingen demper på det.» – Eeles Långsjø