I have a stream

Av og til er det ikke så lett for meg å få ut finger’n. Sånn er det visst bare. Men nå som jeg har passert 40, tenkte jeg at det kanskje var på tide å få den ut. Og nå har jeg endelig klart det. 

I tillegg til å være musiker og sanger, er jeg låtskriver. Og det hender at folk har spurt meg om jeg har noen låter på Spotify, iTunes, Tidal etc. Da har jeg måttet si som sant var at -nei det har jeg ikke.

I år har jeg tenkt å gå i studio. Jeg har behov for å spille inn en sang jeg har skrevet. Og da vil jeg jo gjerne ha den ut på eteren. Men hvordan?!
Jeg chatta med en musikerkollega på internett her forleden, og spurte ham om hvordan han klarer å få sangene sine ut på Spotify og sånn. Og etter å ha fått noen tips av ham, sjekket jeg det ut. Og VIPS! Nå har jeg også klart å få noen av sangene mine ut på internettet. Slettes ikke verst, eller hva?

G-Forza

Vi i Jimmie G. & the G-Force spilte inn et helt album i 2005. Ikke kjempemange har hørt det. Rett og slett fordi vi, eller snarere JEG aldri fikk ut finger’n. Så da gir vi det ut NÅ -12 år etterpå. Albumet «May The G-Force Be With You» er nå tilgjengelig på Spotify, Tidal, iTunes, Google Play og Deezer. Så nå kan DU spille dette flotte albumet akkurat når du vil. Men husk å pass på at barna dine ikke hører på sang nummer 4. Den inneholder såkalte ukvemsord. Så får vi bare håpe at musikken blir så populær at fansen skriker etter å se oss live igjen. For øyeblikket er nok tilbudet større enn etterspørselen. Men vi er klare!

Kalithea Horizon Royal

Paralia, (eller παραλία om du vil) har også ENDELIG kommet seg på Spotify med singelen Kalithea Horizon Royal fra 2015. Den er også tilgjengelig på Tidal, iTunes, Google Play og Deezer. Musikkvideoen har vært ute ei god stund. Men det visste du vel?

Nå ser jeg frem mot å gå i studio og spille inn flere fine sanger. Og så blir det nok trolig en ny singel og musikkvideo i sommer.